OnePlus 5'in hangi işlemciden güç alacağı doğrulandı OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 5'te kullanılacak işlemci ve parmak izi sensörünün cihazın neresinde olacağı şirketin CEO'su Pete Lau tarafından doğrulandı.


OnePlus serisinin yeni üyesi OnePlus 5 hakkında, her geçen gün yeni bir sızıntı gelmeye devam ediyor. OnePlus 5'in çıkış tarihine ait çıkan görselleri ve teknik özellikleri hakkında çıkanları daha önce sizlere aktarmıştık. Şirketin CEO'su Pete Lau da çıkan bunca sızıntının ardından OnePlus 5 ile ilgili bazı bilgilere açıklık getirdi. 
Pete Lau, OnePlus 5'in Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisinden güç alacağını doğruladı. Lau, yüksek performanslı donanımların gerekli optimizasyonlar yapılmadığında tek başına yetersiz olduğunun farkında olduklarını ve yeni modella birlikte kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için çalıştıklarını belirtti. Lau aynı zamanda OnePlus 5'in parmak izi tarayıcısının tıpkı OnePlus 3T ve önceki modellerde olduğu gibi cihazın ön tarafında bulunacağını da doğruladı.
CEO, telefonun çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Hiç yorum yok

Yayın Üstü Reklam

Yayın Altı Reklam