Wifi Kırma Yöntemleri (Tüm Wifileri Kırar)


Evet beyler şimdi sizlere wifileri nasıl kıracağınızdan bahsediceğim.

İlk olarak sizin için 20'den fazla program denedim ve en başarılı olan 4 tanesini sizinle paylaşıyorum.Bunların 3'ü belirli kombinasyonlar deneyerek kırmaya çalışır ve %60 olasılıkla kırar.Diğeri ise her wifiyi kırabilir ancak çok uzun sürer.Fazla uzatmadan yazımıza geçelim 😊

1) Router Keygen

Bu uygulamamız wifilerde bulunan bazı algoritmaları tespit ederek şifreyi tahmin etmeye çalışır.Kırma ihtimali %40 olan bu uygulamamızı indirmek isteyenler için makalenin sonunda indirme bağlantısını verdik.

2) Wps Connect

Modemlerimizin şifresini değiştirdikçe modem üzerinde göremediğimiz sistemsel kombinasyon değişiklikleri olur.Bunu algılayan bu uygulama ile modemin değişim yaparkenki açığından faydalanır.Bize pinler sunar ve deneyerek şifreyi bulur.Kırma ihtimali %60' tır.

3) Wpa Wps Tester

Uygulamamız wps modemlerin algoritmalarını çözmek için yazılmış bu yüzden wpa2 wifilerini kırmaz.Yine uygulamamız bize pinler verir ve denememizi ister böylece kırabiliriz.Kırma ihtimali %60'tır.

Ve son olan her wifiyi kıran uygulamamız 😊😊

4) WIBR+

Diğer uygulamalarımızla sadece dakikalar içinde kırabildiğimiz wifiler bu uygulama ile çok uzun 1 hafta gibi bir süreye kadar sürebilir.Çünkü bu uygulama harfleri tek tek dener bunu nerede kullanırız diyecekseniz hemen söylüyorum evinizde çok iyi çeken wifiler var fakat bu diğer programlar kırmıyor ise bu uygulama tam size göre! Şimdi kullanımına geçelim.

1) İlk olarak telefonun ekranını hep açık tut moduna alalım.

2) Uygulamamızı açalım Configure Bruteforce'e basalım ve hangi harf ve sayıları kullanmasını söyleyelim şifrenin bunlardan oluşmasını tahmin etmeliyiz.Ben genelde büyük harf-küçük harf ve sayıları seçerim.

3) Seçimi yaptıktan sonra geri gelip sadece Bruteforceye tik atalım ve Add To Queue'ye basalım.

Şimdi uygulamamız harfleri denemeye başlayacaktır.Ben genellikle geceleri yatmadan telefonu ayarlıyorum ve şarja takarak bırakıyorum.Sabah durdurarak akşam yatmadan tekrar başlatıyorum.Unutmayın belki 1 saniye belki 1 hafta sürecek ancak sonucuna değecektir.Uygulamayı kullanırken wifiyi kapatamazsınız kapatınca kendi otomatik açılır ancak işiniz bittiğinde uygulamayı silerek wifinizi kapatabilirsiniz.

Evet bu yazımızın sonuna geldik bazı hatırlatmalar yapayım

Uygulamaların hepsi tarafımca denenmiş olup güvenli olduğu belirlenmiştir.Ancak yinede başınıza gel,cek hiçbir sorundan http://www.androidark.tk/ sorumlu değildir.

Router Keygen apk indir

Wps Connect apk indir

Wpa wps tester apk indir

WIBR+ apk indir

Buraya Devamını Oku Linkine tıklayınca açılan pencerede görünmesini iztediğiniz yazı resim v.b şeyleri HTML modundayken HTML kodlarını ekleyin.

Hiç yorum yok

Yayın Üstü Reklam

Yayın Altı Reklam